Muffin, a törpenyúl blogja

A nevem Muffin, és oroszlánfejű törpenyúl vagyok. Ez itt az én naplóm, amiben sok-sok kép és videó lesz, természetesen rólam. :)

Állatmánia.hu

Nyuszikról

Create your own banner at mybannermaker.com!

Bannereim

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Angol nyelvű nyuszis oldalak

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

A Gazdi bejegyzése

2010.04.13. 16:49 | Muffinnyuszi | Szólj hozzá!

Sok féle állatkám volt már Muffin előtt. Nagyrészben életkorom miatt mindíg anyukám örökölte meg őket. A hörcsöggel az volt a baj, hogy folyton szaladgált. A tengerimalaccal pont az, hogy mindíg csak egy helyben gubbasztott. A csincsilla nem jött ki jól velem, a kigyó meg hamar elszokott az emberektől amikor nem volt annyi időm rá. A nyuszi teljesen más. Muffin nincs régóta nálam, de máris nagy szerepe van a boldogságomban. Lehetek bármilyen szomorú, lehet bármilyen rossz kedvem, a vele való foglalkozás mindíg örömmel tölt el. Puha, selymes bundájú, megejtően aranyos, folyton mozgó órrú, szuszogó kis lénye, nonstop kíváncsisága, az édes nyuszi-puszik és a kedves kis kóstolgató harapdálások pár nap alatt részévé váltak az életemnek. Tündéri szökdécselését nézve az én szívembe is mindíg beszökdécsel valami, amit a legtisztább szeretetnek nevezünk. Ha távol kell lennem tőle, sokszor gondolok rá, hogy mit csinálhat, és igen, hiányzik nekem, úgy mint egy társ, mint egy barát. Órákig tudok ülni a földön, azt figyelve, hogyan fedezi fel a szobát, miközben időről időre visszaszökdécsel egy kis simogatásért, vagy megkóstolgatja valakinek a nadrágját.

Kezdő nyúltartóként folyton aggódók hogy vajon a megfelelő mennyiségű kaját, vizet kapja-e, eleget van-e kint, vajon jó helyen van-e a ketrece és elég nagy-e. Ha nem vagyok otthon, hazatelefonálok, hogy hogy van a kis drágám, van e vizecskéje, evett-e eleget. Azt szeretném ha jó sokáig velem maradna, ha boldog lenne, ha mindent meg tudnék adni neki. Nagyon sok köszönet a www.torpenyul.hu -nak és a kedves fórumozóknak, akik gyorsan és rengeteget segítenek. Muffin - úgy tűnik - jól érzi magát nálam, és szeret engem. És ez az érzés, egy kis állatka, egy pici nyuszi ragaszkodó szeretete felbecsülhetetlen értékű.

A bejegyzés trackback címe:

https://muffinnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr371918091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása